Ustvarjalne ideje za vso družino

Dragi otroci, dragi starši.

Vam zmanjkuje idej za preživljanje prostega časa? Si želite aktivnost, pri kateri bi lahko sodelovala celotna družina, hkrati pa bi se preko nje bolje spoznali in povezali? Čas za nas - ustvarjalne ideje za vso družino so namenjene prav temu. Vse kar potrebujete je tiskalnik in ustvarjanje se lahko začne.

Vsak dan vam bomo po e-pošti poslali ustvarjalne ideje, preko katerih bodo otroci spoznavali sebe in svoja čustva, krepili hvaležnost in povezanost z družino.

Za naročilo paketa 10 delavnic Čas za nas - ustvarjalne ideje za vso družino, nam pošljite sporočilo na info@drustvo-sprememba.si in posredovali vam bomo podatke za plačilo. Po prejetem plačilu vam pošljemo prvo ustvarjalno idejo.

Cena 10 ustvarjalnih idej (material za izvedbo in navodila za izdelavo) znaša 20,00 eur.

ČAS ZA NAS

Čas za nas so ustvarjalno povezovalne delavnice za starše in njihove otroke. Namen delavnic je ustvariti prostor za kakovostno preživljanje prostega časa zaposlenih s svojo družino. Preko ustvarjanja tako otroci, kot starši krepijo svoje čustvene in socialne veščine, ki so osnova za uspešno in zadovoljno življenje. Delavnice odpirajo prostor za pogovor o temah, ki omogočajo globljo povezanost in spoznavanje drug drugega.

Čas za nas se lahko izvede kot enkratna delavnica ali pa kot sklop delavnic na mesečni oziroma tedenski ravni.

Na delavnicah naslavljamo naslednje teme: spoznavanje sebe in drug drugega, hvaležnost, čustva, samospoštovanje in povezovalna komunikacija.

Ustvarjalno povezovalne delavnice za podjetja