OBVESTILO: V skladu s preventimi ukrepi Mestne občine Ljubljana, zaradi trenutnih razmer v Sloveniji, Čustvarjalne sobote v Ljubljani do nadaljnega odpadejo.

ČUSTVARJALNE SOBOTE V LJUBLJANI

Čustvarjalne sobote v Ljubljani so brezplačne delavnice, s katerimi želimo otrokom v Ljubljani ponuditi prostor za ustvarjalno preživljanje prostega časa. V centru mesta želimo ustvariti prostor za otroke, njihove starše in skrbnike, kjer bodo lahko ustvarjalno preživeli sobotno dopoldne, hkrati pa preko ustvarjanja krepili svoje čustvene in socialne veščine. Čustvene in socialne veščine so osnova za uspešno življenje in učenje le-teh, mora potekati vzporedno z akadamskim učenjem.

Čustvarjalne sobote v Ljubljani so odlična priložnost za krepitev odnosa otrok-starš in odpirajo priložnost za pogovor o temah (čustva, hvaležnost, spoštovanje, samospoštovanje itd.), katerim vsakodnevno posvečamo premalo pozornosti.

Delavnice potekajo vsako prvo soboto v mesecu, od 10. do 12. ure, v prostorih Četrtne skupnosti center, na Štefanovi 11, v Ljubljani.

Vsak mesec bomo na delavnicah izdelali nekaj novega in raziskovali različne teme. Delavnice so primerne za otroke od 4. leta starosti dalje.

Delavnice sofinancira ČS Center, Mestna občina Ljubljana.

Ustvarjalne delavnice za otroke, v prostorih ČS Center, 4+