klikni za spremembo

Za naročilo Ustvarjalne škatlice ali ustvarjalnih idej za vso družino izpolnite spodnji obrazec. Po e-pošti vam bomo posredovali račun za plačilo, po prejetem nakazilu pa izdelek poslali po pošti in ustvarjanje se lahko začne.

USTVARJALNA ŠKATLICA

V Ustvarjalni škatlici boste našli vse, kar potrebujete za ustvarjanje. No, skoraj vse. Manjka le veliko dobre volje, ščepec vztrajnosti in kanček domišljije. To boste mogli dodati vi. Vsaka škatlica vsebuje drugačno idejo, vsem pa je skupno to, da bodo preko ustvarjenega izdelka otroci spoznali nekaj novega o sebi in o svojih čustvih. Škatlice so zastavljene tako, da spodbujajo otrokovo kreativnost in krepijo čustvene veščine. Vsaka škatlica vsebuje podrobna navodila za ustvarjanje (po korakih), kar omogoča starejšim otrokom samostojno ustvarjanje.

Vesolje v kozarčku nam pomaga razumeti, kaj se dogaja v naši glavi, ko smo žalostni ali jezni. Zmaj Tolovaj nas uči, kako se pomiriti, ko smo besni. Modri medved v sebi skriva modrost za žalostne dni in čarobna palčka za povezanost s svojo družino poskrbi.

Cena ene ustvarjalne škatlice znaša 20,00 eur (stroški pošiljanja so vključeni v ceno).

Svojo ustvarjalno škatlico lahko naročite preko spodnjega obrazca.

USTVARJALNE IDEJE ZA VSO DRUŽINO

Ustvarjalne ideje za vso družino vsebujejo paket 10 ustvarjalnih idej, ki omogočajo ustvarjalno preživljanje prostega časa celotne družine. Vsak dan vam bomo po e-pošti poslali novo ustvarjalno idejo, preko katere boste vi in vaši otroci spoznavali sebe in svoja čustva, krepili hvaležnost in povezanost z družino. Vse kar potrebujete je tiskalnik in ustvarjanje se lahko začne.  Vsaka ustvarjalna ideja vsebuje natančna navodila za izdelavo in material, ki ga natisnete in uporabite za izdelavo ustvarjalne ideje.

Ustvarjalne ideje so primerne za otroke od 4. leta starosti dalje.

Paket 10 ustvarjalnih idej vsebuje: Sestavljanka To sem jaz;  Oblak vrtiljak; Radovedna kocka; Kolo dobrega počutja;  Pošast skrbi; Igra Počutim se; Foto utrinki; Kazalnik počutja; Žabica hvaležnosti; Rožice Jaz sem...

Cena 10 ustvarjalnih idej znaša 20,00 eur in vsebuje material za izvedbo 1o izdelkov, ki ga lahko natisnete kolikokrat želite in navodila za izdelavo).

Ustvarjalne ideje naročite preko spodnjega obrazca.